Vul hier je kenteken in

Gratis kenteken check

Vraag gratis alle voertuiggegevens die bekend zijn bij de RDW op! Zoals cataloguswaarde, energielabel, bouwjaar, APK vervaldatum en zie of dat het voertuig verzekerd is!

APK vervaldatum. Doe de gratis kenteken check

De APK vervaldatum, is één van die makkelijke dingen, die je met onze gratis kenteken check kunt controleren, en daarmee weet je zeker, dat je de APK vervaldatum niet kunt vergeten.

De APK vervaldatum

Vanzelfsprekend krijg je bij de keuring ook een keuringsrapport, en één van de dingen die daarop vermeld staan, is de APK vervaldatum.

Dat is eigenlijk niets meer en niets minder, dan de uiterste datum, wanneer het voertuig opnieuw gekeurd moet worden, en daarom is het natuurlijk belangrijk om deze datum goed te noteren en te onthouden.

Maar dat is waarschijnlijk hetzelfde als het keuringsrapport bewaren, en altijd bij je hebben als je in de gekeurde auto gaat rondrijden.

We weten immers allemaal dat je dit keuringsrapport moet kunnen overleggen als je een keer aangehouden wordt bij een verkeerscontrole.

Heb jij dat keuringsrapport altijd bij je? Want dan behoor je tot een minderheid. De meeste mensen hebben namelijk het keuringsrapport niet bij zich als ze aangehouden worden ter controle, en weten vaak niet eens waar het is.

En dat is net als bij de APK vervaldatum. Natuurlijk moet je dit geod onthouden, maar doorgaans zit er een jaar tussen de twee keuringsdata, en een jaar is lang.

En dus vergeten de meeste mensen wanneer de APK vervaldatum is, en velen weten niet eens waar het keuringsrapport is, en zijn het misschien wel kwijt.

Daarom is onze gratis kenteken check zo makkelijk.

Want, naast al die informatie die je kunt krijgen over alle kentekens in Nederland, krijg je ook te zien wat de uiterste datum is om het voertuig opnieuw te laten keuren.

En dat is natuurlijk ook erg handig als je een andere auto gaat kopen, en wilt weten wanneer de volgende APK vervaldatum is.

Dan kom je in ieder geval niet voor verrassingen te staan, en kom je ook alle andere belangrijke informatie te weten!