Vul hier je kenteken in

Gratis kenteken check

Vraag gratis alle voertuiggegevens die bekend zijn bij de RDW op! Zoals cataloguswaarde, energielabel, bouwjaar, APK vervaldatum en zie of dat het voertuig verzekerd is!

Een RDW kentekencheck uitvoeren

Heb je een tweedehands auto op het oog, en twijfel je nog over de aanschaf van deze auto? In zo’n geval is het aan te raden om een RDW kentekencheck uit te voeren. Dankzij een RDW kentekencheck kun je namelijk allerlei nuttige informatie over de tweedehands auto krijgen. Lees hier meer over het uitvoeren van zo’n RDW kentekencheck.

Wat is een RDW kentekencheck?

Een RDW kentekencheck is een check waarmee je door middel van het invoeren van een kentekennummer informatie kan opvragen over de desbetreffende auto. Je kunt een RDW kentekencheck uitvoeren bij www.rdwkenteken.net. De kentekencheck die je hier uitvoert is geheel gratis, je hoeft er dus niks voor te betalen. Het RDW is een organisatie die alle kentekens inclusief bijbehorende informatie beheert in Nederland. Wil je dus graag meer weten over een auto aan de hand van het kentekennummer, dan kun je hiervoor bij het RDW terecht. Zo’n RDW kentekencheck levert je allerlei nuttige informatie op over het voertuig, en met behulp van deze informatie kun je vervolgens een weloverwogen besluit maken over het wel of niet kopen van de auto.

Hoe werkt het?

Het uitvoeren van een RDW kentekencheck is ontzettend simpel. Je hebt hier niet meer voor nodig dan het kentekennummer van de auto. Je kunt deze opvragen bij de eigenaar, of je kunt hem zelf noteren wanneer je de auto bezichtigd. Heb je het kentekennummer dan voer je deze vervolgens in op www.rdwkenteken.net. Nadat je dan op enter hebt geklikt krijg je alle informatie over de auto. Dat is vanzelfsprekend buitengewoon handig.