Vul hier je kenteken in

Gratis kenteken check

Vraag gratis alle voertuiggegevens die bekend zijn bij de RDW op! Zoals cataloguswaarde, energielabel, bouwjaar, APK vervaldatum en zie of dat het voertuig verzekerd is!

Eigen Kenteken. Met een persoonlijke boodschap.

Een eigen kenteken, of liever gezegd een persoonlijk kenteken, gaat misschien in Nederland over niet al te lange tijd tot de mogelijkheden behoren. En dat is eigenlijk ook wel een keertje tijd, want veel andere Europese landen hebben het eigen kenteken al lang en breed mogelijk gemaakt. Ik wist het wel, als dat eigen kenteken er aan komt, ik zou er direct één gaan aanschaffen. Want daarmee kan je niet alleen erg persoonlijk worden in het opwaarderen van je auto, je kan er ook nog eens mooi reclame mee maken. Nu is natuurlijk nog niet bekend hoe dit eigen kenteken in Nederland er uit zal gaan zien, er zijn natuurlijk diverse variaties te bedenken, waarmee ik tot uitdrukking zou kunnen brengen dat ik de eigenaar ben van gratiskentekencheck.nl.

Eigen kenteken

Natuurlijk zal dat eigen kenteken niet net zo veel gaan kosten als je nu voor de registratie van je auto kwijt bent, want Nederland kennende, daar zal wel een fiks bedrag bovenop komen. Maar dat mag voor veel mensen de pret natuurlijk niet drukken. Het blijkt namelijk, dat veel Nederlanders wel wat zien in zo’n persoonlijk kenteken, al hoewel de minister van Infrastructuur en Millieu niets ziet in het plan. De minister geeft namelijk aan, dat er nu al genoeg manieren zijn om een voertuig te versieren, en een boodschap duidelijk te maken. Maar is dat eigenlijk wel zo, want niet alles mag zo maar op een auto worden aangebracht.

Een eigen kenteken zou nu juist een fantastische methode zijn, om een boodschap uit te dragen, en heeft toch niets met het versieren van je auto te maken. Tenzij er natuurlijk straks allerlei kleuren mogelijk worden op je eigen kenteken.Maar dat zal zeker weten natuurlijk niet gaan gebeuren. Een eigen kenteken, dat wordt straks een gigantische hit, en alvast een tip voor de minister van Infrastructuur en Millieu, het zal zeker een nieuwe melkkoe kunnen worden voor de overheid. Misschien dat dan eindelijk het kwartje van Kok een keer terug gegeven kan worden.