Vul hier je kenteken in

Gratis kenteken check

Vraag gratis alle voertuiggegevens die bekend zijn bij de RDW op! Zoals cataloguswaarde, energielabel, bouwjaar, APK vervaldatum en zie of dat het voertuig verzekerd is!

Tweedehands auto. Misschien wil je een ander voertuig kopen.

Een tweedehands auto. Misschien wil je een andere tweedehands auto kopen, of misschien heb je een mooi model zien staan bij een dealer of een autohandelaar.

De meeste mensen, hebben natuurlijk niet zoveel verstand van dergelijke voertuigen, als de dealers en de autohandelaren dat hebben, en misschien heb je wel een mooie tweedehands auto zien staan, die te koop wordt aangeboden door een particulier.

Hoe je het ook bekijkt, hoe kan je nu zeker weten dat er niets mis is met de betreffende tweedehands auto?

Hoe weet je dat er geen verborgen mankementen aan het voertuig zitten, en hoe kan je nu zeker weten, dat wanneer je deze tweedehands auto gaat kopen, dat je er dan blij mee bent, er lekker mee kunt rijden, en hoe kan je weten, dat je niet binnen de korste keren aan de kant van de weg stil staat, omdat het toch geen goede tweedehands auto was.

Veilig tweedehands auto kopen

Dat kan je natuurlijk allemaal alleen maar zeker weten, als je de tweedehands auto gaat kopen bij een merkdealer, waar je al jaren lang zaken mee doet. Eentje, waarvan je zeker weet dat deze voor de volle honderd procent te vertrouwen is.

En zonder twijfel kan je dat natuurlijk ook zeggen van de autohandelaar die je persoonlijk kent.

Een andere methode is, iemand meenemen, als je daar zelf geen verstand van hebt, om de tweedehands auto helemaal na te laten kijken. Pas als je tevreden bent over het resultaat, kan je de tweedehands auto kopen.

Je kunt natuurlijk ook een gespecialiseerd bedrijf laten kijken naar het voertuig, maar dat kost vaak veel geld.

Op gratis kenteken check, bieden we je echter nog een methode.

Enerzijds bieden we je de kenteken check helemaal gratis aan, waarmee je al heel veel te weten kunt komen over de betreffende tweedehands auto.

Anderzijds bieden we je in de kenteken check nog meer mogelijkheden aan, als de informatie uit de kenteken check niet voldoende is.

Zo kan je het schadeverleden laten checken, maar ook de tweedehands auto laten taxeren. Zo weet je precies wat er in het verleden met het voertuig gebeurt is, en weet je ook precies wat de tweedehands auto waard is. En dus weet je ook zeker dat je niet te veel gaat betalen.

Doen dus, die gratis kenteken check.